Както обичайно, президентът направи кратък преглед на изминалия ден. По-голямата част

...
Както обичайно, президентът направи кратък преглед на изминалия ден. По-голямата част
Коментари Харесай

Зеленски: Украинските власти разбират какви документи има врагът ...

Както всекидневно, президентът направи кратък преглед на миналия ден. По-голямата част от времето беше отдадено на военните.

 

" Главнокомандващият Александър Сирски и началникът на Генералния щаб Анатолий Бархилевич. Продължителната среща беше отдадена на проблеми и задания преди всичко. Нашите интервенции и вероятности. Въпреки всички дефекти, опциите на нашите воини да унищожават окупаторите не могат да бъдат понижени. Главнокомандващият постоянно е на първа линия. Във вземането на решения вземат участие същински бойни командири от предната линия, от бригадите. Днес се съгласих и подписах редица нужни нови назначения в Силите за защита ", сподели той.

 

Министърът на защитата Рустем Умеров, продължи Зеленски. Проведох обособена среща с него. Снабдяване с оръжие, заслужено и вярно обезпечаване на бригадите. Всяка бойна бригада, всяка фронтова част би трябвало да получи повече от наличното модерно оръжие. Отделен диалог засягаше дроновете. Съдържанието беше положително. По-специално във връзка с нашите дронове с огромен обхват. Доклад на разузнаването на защитата, Буданов. Нашите специфични интервенции. Нуждаем се от явен резултат от унищожаването на съветската военна инфраструктура и логистика. По-голям резултат ще бъде реализиран. Доклад на Службата за сигурност на Украйна Малюк. Той рапортува за нашето

противопоставяне на съветските диверсионно-разузнавателни групи - тези убийци, които тероризират граничните ни региони. Малюк също заяви за противодействието на сътрудниците. Има положителни резултати при обезвреждане на тези хора. Имаше отчет на Службата за външно разузнаване от Литвиненко.

 

То засягаше чувствителни интернационалните области и актуалните проекти на Русия. Разбираме какви документи има на бюрото на врага, какъв е идващият му проект. Ще противодействаме, закани се той.

 

Днес, след отчет от районите за последствията от съветския обстрел, дадох обособени указания по отношение на Одеса, във връзка с хората, които изгубиха домовете си вследствие на съветската офанзива с безпилотни самолети Shahed. Инструктирах да се помогне с нови жилища, с цел да се размени изгубеното допустимо най-скоро - локалните управляващи би трябвало да разрешат казуса.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР